![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žalioji mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4000 gramų | agurkų |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.25 stiklinės | druska |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Gaivios salotos su mocarela
-
Gysločių lapų salotos
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Pavasariškos salotos
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
-
Tuno salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Gaivios salotos
-
Salotos su obuoliais
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
-
Kopūsto raudonosios salotos
-
Pavasarinės salotos
-
Morkų salotos su česnaku
-
Pipirnės salotos
-
Traškios salotos
-
Skaniosios tuno salotos
Žalioji mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
4000 gramų -
Aliejus,
1 stiklinė -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1/4 stiklinės -
Česnakas,
6 skiltelės - Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...