Žalioji mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4000 gramų | agurkų |
| 1 stiklinė | aliejaus |
| 1 stiklinė | acto |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 0.25 stiklinės | druska |
| 6 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių salotos
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Daržovių mišrainė
-
Agurklės salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Obuolių ir salierų salotos
-
Slovakiškos kopūstų salotos
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Silkės salotos
-
Vaisių salotos
-
Daniškos salotos
-
Lauko salotos
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Gaivios salotos
-
PAVASARIO salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
-
Ryškios salotos
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Gysločių lapų salotos
Žalioji mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
4000 gramų -
Aliejus,
1 stiklinė -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1/4 stiklinės -
Česnakas,
6 skiltelės - Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
