
Žalioji mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4000 gramų | agurkų |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.25 stiklinės | druska |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios salotos su vištiena
-
Sveikuolių salotos
-
Burokėlių salotos
-
Brokolių salotos
-
Burokėlių salotos su kriaušėmis
-
Gaivios salotos
-
Plūdenos salotos
-
Raktažolių salotos
-
Ropinės salotos
-
Aguročių salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
-
Salotos iš ridikėlių
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Avokadas su varške
-
Rasakilos lapų salotos
Žalioji mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
4000 gramų -
Aliejus,
1 stiklinė -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1/4 stiklinės -
Česnakas,
6 skiltelės - Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...