
Pavasariškos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 skardinė | konservuotų pupelių (raudonosios) |
1 gūželė | salotos (Iceberg) |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | feta sūrio (gali būti su bazilikais) |
20 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | vyšninių pomidorų |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
2.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių ir ananasų salotos
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Arbūzas
-
Kopūstų su majonezu salotos
-
Salotos su mandarinais ir riešutais
-
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Bertos salotos
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Trispalvės salotos
-
Gaivios arbūzo salotos
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Rudeniškos salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Vaisių salotos
-
Smaližių salotos
Pavasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, raudonosios,
1 skardinė -
Salotos, Iceberg,
1 gūželė -
Obuoliai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Feta sūris, gali būti su bazilikais,
50 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
20 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
4 vienetai -
Ridikėliai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...