Pavasariškos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 skardinė | konservuotų pupelių (raudonosios) |
1 gūželė | salotos (Iceberg) |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | feta sūrio (gali būti su bazilikais) |
20 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | vyšninių pomidorų |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
2.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveikuolių salotos
- Daržovių salotos
- Obuolio ir moliūgo salotos
- Salotos su keptais pankoliais
- Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
- Špinatų ir fetos sūrio salotos
- Salierų ir slyvų mišrainė
- Organizmą stiprinanti mišrainė
- Ryškioji mišrainė
- Plūdenos salotos
- Salotos su slyvomis
- Gaivus salotas su sūriu
- Salotos su varške ir pomidorais
- Daržovių mišrainė
- Skumbrės gaiviosios salotos
- Morkų salotos su agurkais
- Rasakilos lapų salotos
- Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
- Vasariškos salotos
- Sveikuolių salotos
Pavasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, raudonosios,
1 skardinė -
Salotos, Iceberg,
1 gūželė -
Obuoliai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Feta sūris, gali būti su bazilikais,
50 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
20 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
4 vienetai -
Ridikėliai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...