
Pavasariškos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 skardinė | konservuotų pupelių (raudonosios) |
1 gūželė | salotos (Iceberg) |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | feta sūrio (gali būti su bazilikais) |
20 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | vyšninių pomidorų |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
2.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškos salotos
-
Rasakilos lapų salotos
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Gaivios salotos su mocarela
-
Mišrainė su avokadu
-
Rabarbarų salotos su agurkais
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Silkės salotos
-
Agurkų salotos iš Kinijos
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
-
Sveilkuolių salotos
-
Aguročių salotos
-
Agurklės salotos
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Australiškos obuolių salotos
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Sicilietiškos salotos
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
Pavasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, raudonosios,
1 skardinė -
Salotos, Iceberg,
1 gūželė -
Obuoliai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Feta sūris, gali būti su bazilikais,
50 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
20 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
4 vienetai -
Ridikėliai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...