Avokadas su varške
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
250 gramų | varškė (grūdėtoji) |
1 vienetas | avokadų |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Avokadą (prinokusį, turi būti jaučiamas minkštumas paspaudus) nulupame, išimame kaulą ir šakute dubenyje sutriname. Į gautą masę sukrečiame varškę, spaudikliu įspaudžiame česnakus, pabarstome baltaisiais pipirais (nepadauginti), pagal skonį pabarstome druska. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivios salotos su vištiena
- Gaivi silkės mišrainė
- Gaivios salotas su sūriu
- Raktažolių salotos
- Tuno salotos
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Morkos ir ridikėlių salotos
- Mišrainė su avokadu
- Obuolių ir kopūstų salotos
- Margaritos raugintų kopūstų salotos
- Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
- Vaisių salotos
- Ypatingosios kiaušinių salotos
- Kiaulpienių lapų salotos
- Aguročių salotos
- Kriaušių ir cukinijos salotos
- Bananų salotos su abrikosais
- Mišrainė su vyšniniais pomidorais
- Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
- Žirnelių - salierų salotos
Avokadas su varške
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Varškė, grūdėtoji,
250 gramų -
Avokadai,
1 vienetas - Baltieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą (prinokusį, turi būti jaučiamas minkštumas paspaudus) nulupame, išimame kaulą ir šakute dubenyje sutriname. Į gautą masę sukrečiame varškę, spaudikliu įspaudžiame česnakus, pabarstome baltaisiais pipirais (nepadauginti), pagal skonį pabarstome druska. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
-
snieguole
2015-11-16 16:10
as tai dar kapareliu dedu,tikrai skanu
-
emilija
2015-07-19 14:50
tikrai skanu ir greitai paruosiama-pagaminu ,kai nettiketai uzgriuna sveciai
-
inga
2015-02-18 14:50
kanu ,dabar valgau
-
rita
2015-02-16 11:06
Reikes pabandyti
-
Rita
2012-03-15 20:56
man labai patinka valgyti avokada, tikrai labai skanu, dar buvau nevalgius su varske :-) ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...