
Gelteklių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | gelteklės (šaknys) |
10 vienetų | slyvos (geltonų) |
1 vienetas | paprika (žalia) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 arbatinis šaukštelis | krienai (padažas) |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Geltekles išvirkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite ir virtas morkas bei pusę paprikos. Slyvaites perpjaukite per pusę ir išimkite kauliuką. Susmulkintus produktus sumaišykite, įdedėkite krienų, majonezo, įberkite truputį druskos ir gerai išmaišykite. Salotas sudėkite į salotinę, puoškite pusžiedžiais supjaustyta likusia paprika ir petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Krevečių salotos su padažu
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Gaivios salotos su mocarela
-
Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
-
Gysločių lapų salotos
-
Salierų salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Agurkų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Vasariškos salotos
-
Salotos su vaisiniu užpilu
-
Greitos salotos
-
Daniškos salotos
-
Korėjietiškos morkos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Salotos su pastarnoku
-
Ryškios salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
Gelteklių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
2 vienetai -
Slyvos, geltonų,
10 vienetų -
Paprika, žalia,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Krienai, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geltekles išvirkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite ir virtas morkas bei pusę paprikos. Slyvaites perpjaukite per pusę ir išimkite kauliuką. Susmulkintus produktus sumaišykite, įdedėkite krienų, majonezo, įberkite truputį druskos ir gerai išmaišykite. Salotas sudėkite į salotinę, puoškite pusžiedžiais supjaustyta likusia paprika ir petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...