![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | burokėliai ( (nevirti, citrinos dydžio) ) |
1 vienetas | bananai |
2 skiltelės | česnakas |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
1 sauja | razinos |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Žalias burokėlis nulupamas ir sutarkuojamas burokine tarka. Bananas supjaustomas šiaudeliais.
2.
Česnakas supjaustomas kuo smulkiau. Graikiniai riešutai sutrupinami.
3.
Sluoksniuojama: burokėliai, bananas, apibarstyti puse česnako, uždėti majonezo (ploną sluoksnelį). Tada – razinos, burokėliai, bananai, suberti likusį česnaką, aptepti majonezu, ir vėl – razinos, burokėlis, bananas. Dabar jau uždėti storesnį majonezo sluoksnį, apibarstyti graikiniais riešutais ir papuošti gelsvės lapeliu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Korėjietiškos morkos
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Silkė su obuoliais
-
Morkų salotos
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Gaivios ridikėlių salotos
-
Kiaulpienių lapų salotos
-
Gaivus salotas su sūriu
-
Ropinės salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Pomidorų ir agurkų salotos
-
Išvirtų salierų salotos
-
Agurkų salotos
-
Vaisių salotos
-
Gaivios salotos
-
Daržovių salotos
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai, (nevirti, citrinos dydžio) ,
2 vienetai -
Bananai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Razinos,
1 sauja -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalias burokėlis nulupamas ir sutarkuojamas burokine tarka. Bananas supjaustomas šiaudeliais.
Česnakas supjaustomas kuo smulkiau. Graikiniai riešutai sutrupinami.
Sluoksniuojama: burokėliai, bananas, apibarstyti puse česnako, uždėti majonezo (ploną sluoksnelį). Tada – razinos, burokėliai, bananai, suberti likusį česnaką, aptepti majonezu, ir vėl – razinos, burokėlis, bananas. Dabar jau uždėti storesnį majonezo sluoksnį, apibarstyti graikiniais riešutais ir papuošti gelsvės lapeliu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...