
Pavasarinės salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | agurkų (švieži) |
1 pundelis | laiškiniai česnakai ( ar svogūnų laiškai) |
1 pundelis | salotos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto ( (9 %)) |
šiek tiek | citrininiai pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
2.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
3.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir žirnelių salotos
-
Sveikos salotos
-
Rudeniškos salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Klasikinės graikiškos salotos
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Avinžirnių salotos
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Gaivios ridikėlių salotos
-
Silkė su obuoliais
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Krevečių ir ananasų salotos
-
Gaivios daržovių salotos
-
Gaivios salotos
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Salotos „Vitaminas“
-
Gysločių lapų salotos
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Sidabražolės
-
Australiškos obuolių salotos
Pavasarinės salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
6 vienetai -
Agurkai, švieži,
1 vienetas -
Laiškiniai česnakai, ar svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Salotos,
1 pundelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, (9 %),
1 valgomasis šaukštas - Citrininiai pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...