
Pavasarinės salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | agurkų (švieži) |
1 pundelis | laiškiniai česnakai ( ar svogūnų laiškai) |
1 pundelis | salotos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto ( (9 %)) |
šiek tiek | citrininiai pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
2.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
3.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių salotos „Romeo“
-
Agurklių ir paprikų salotos
-
Kiaulpienių lapų salotos
-
Burokėlių ir kriaušių salotos
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Gysločių lapų salotos
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Salotos su vištiena ir Pamelo greipfrutu
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Morkų salotos su agurkais
-
Vaisinės salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Sveikuolių salotos
-
PAVASARIO salotos
-
Rabarbarų salotos su agurkais
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Burokėlių ir spanguolių salotos
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Salotos su vištiena
-
Salotos su varške ir pomidorais
Pavasarinės salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
6 vienetai -
Agurkai, švieži,
1 vienetas -
Laiškiniai česnakai, ar svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Salotos,
1 pundelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, (9 %),
1 valgomasis šaukštas - Citrininiai pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...