Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.
Burokėlių ir spanguolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | burokėliai (virti) |
3 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | spanguolės (šviežios) |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitos kopūstų salotos prie mėsos
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Baltagūžių kopūstų salotos
- Burokėlių salotos su kriaušėmis
- Krevečių salotos
- Ryškios salotos
- Daržovių salotos
- Vaisių ir riešutų mišrainė
- Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
- Burokėliai su citrina
- Silkės salotos
- Salotos
- Skaniosios cukinijų salotos
- Gaivios salotos
- Organizmą stiprinanti mišrainė
- Pomidorų-agurkų salotos
- Kopūstų salotos su pomidorais
- Australiškos obuolių salotos
- Gaiviosios salotos
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
Burokėlių ir spanguolių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
400 gramų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Spanguolės, šviežios,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...