Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.
Burokėlių ir spanguolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | burokėliai (virti) |
3 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | spanguolės (šviežios) |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Gaivios daržovių salotos
- Ryškios salotos
- Greitos kopūstų salotos prie mėsos
- Gaiviosios salotos
- Vynuogių ir migdolų salotos
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Salotos su vištiena
- Bananų salotos su abrikosais
- Vasariškos daržovių salotos
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Salotos „Kokteiliukas“
- Daržovių salotos
- Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
- Burokėlių ir žirnelių salotos
- Daniškos salotos
- Obuolių ir salierų salotos
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
- Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
Burokėlių ir spanguolių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
400 gramų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Spanguolės, šviežios,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...