Iš vyšnių kauliukus galite išimti arba ne. Jūsų pasirinkimas.
Susmulkinkite svogūną.
Į salotinę įtieskite salotų lapus, sudėkite krevetes, sumaišytas su vyšniomis ir svogūnais.
Užpilkite viską padažu. Padažas: alyvuogių aliejus sumaišytas su balzamiko actu, medumi ir prieskoniais.
Skanaus!

Krevečių salotos su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
5 vienetai | salotos (lapai) |
5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | acto (balzamiko) |
0.5 arbatinio šaukštelio | medus |
1 sauja | vyšnios |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
24 vienetai | krevetės be kevalo (virtos, papuošimui tinka su kevalu) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios ridikėlių salotos
-
Mišrainė su vyšniniais pomidorais
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Gaivios salotas su sūriu
-
Skaniausia mišrainė
-
Gaiviosios brokolio salotos
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
-
Kaliaropių salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Gaivios salotos
-
Iškylos salotos su morkomis
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Rasakilos lapų salotos
-
Angliškos salotos
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Ananasinė mišrainė
-
Gaivi silkės mišrainė
Krevečių salotos su vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Salotos, lapai,
5 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Actas, balzamiko,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vyšnios,
1 sauja -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Krevetės be kevalo, virtos, papuošimui tinka su kevalu,
24 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vyšnių kauliukus galite išimti arba ne. Jūsų pasirinkimas.
Susmulkinkite svogūną.
Į salotinę įtieskite salotų lapus, sudėkite krevetes, sumaišytas su vyšniomis ir svogūnais.
Užpilkite viską padažu. Padažas: alyvuogių aliejus sumaišytas su balzamiko actu, medumi ir prieskoniais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...