Iš vyšnių kauliukus galite išimti arba ne. Jūsų pasirinkimas.
Susmulkinkite svogūną.
Į salotinę įtieskite salotų lapus, sudėkite krevetes, sumaišytas su vyšniomis ir svogūnais.
Užpilkite viską padažu. Padažas: alyvuogių aliejus sumaišytas su balzamiko actu, medumi ir prieskoniais.
Skanaus!
Krevečių salotos su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 5 vienetai | salotos (lapai) |
| 5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | acto (balzamiko) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | medus |
| 1 sauja | vyšnios |
| 1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
| 24 vienetai | krevetės be kevalo (virtos, papuošimui tinka su kevalu) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Morkų salotos su česnaku
-
Olgos salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Raktažolių salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Salotos „Antikvaras“
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Pavasariškos salotos
-
Avokadų salsa
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Baltagūžių kopūstų salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Kopūstų salotos su slyvomis
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Valentino salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
Krevečių salotos su vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Salotos, lapai,
5 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Actas, balzamiko,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vyšnios,
1 sauja -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Krevetės be kevalo, virtos, papuošimui tinka su kevalu,
24 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vyšnių kauliukus galite išimti arba ne. Jūsų pasirinkimas.
Susmulkinkite svogūną.
Į salotinę įtieskite salotų lapus, sudėkite krevetes, sumaišytas su vyšniomis ir svogūnais.
Užpilkite viską padažu. Padažas: alyvuogių aliejus sumaišytas su balzamiko actu, medumi ir prieskoniais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
