
Įdaryti obuoliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | stinta (rūkytos) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Morkos, porai ir salierai supjaustomi kubeliais, patroškinami, nusunkiami. Stintos išvalomos, smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su daržovėmis bei majonezu. Obuoliai nulupami, perpjaunami pusiau (išskobiamas jų vidus), trumpam pamerkiami į šaltą parūgštintą vandenį. Į išskobtą obuolių vidų pridedama įdaro (su kaupu). Įdaryti obuoliai sudedami į pusdubenį ir puošiami kietai virto kiaušinio skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinės graikiškos salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Paprastos makaronų salotos
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Obuolio ir moliūgo salotos
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Krevečių salotos su vyšniomis
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Lengva mišrainė
-
Salotos "Ananasas"
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Daržovių salotos
-
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
-
Silkės salotos
-
Vaisių salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Salotos su mandarinais ir riešutais
-
Cikorijos mišrainė
Įdaryti obuoliai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Stinta, rūkytos,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos, porai ir salierai supjaustomi kubeliais, patroškinami, nusunkiami. Stintos išvalomos, smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su daržovėmis bei majonezu. Obuoliai nulupami, perpjaunami pusiau (išskobiamas jų vidus), trumpam pamerkiami į šaltą parūgštintą vandenį. Į išskobtą obuolių vidų pridedama įdaro (su kaupu). Įdaryti obuoliai sudedami į pusdubenį ir puošiami kietai virto kiaušinio skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...