
Kiaulpienių lapų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Lapus užmerkti šiltame pasūdytame vandenyje ir palaikyti 30—40 minučių. Paskui smulkiai supjaustyti, įdėti virtą kiaušinį, svogūnų laiškų arba ridikėlių, pasūdyti ir pagardinti majonezu arba grietine, arba aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Avokadų salsa
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Gaivios salotos
-
Rasakilos lapų salotos
-
Obuolio ir moliūgo salotos
-
Kriaušės su pupelėmis
-
Traškios salotos
-
Įvairių daržovių salotos
-
"Žalių" vitaminų salotos
-
Greitai marinuotos salotos
-
Gelteklių salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Įdaryti obuoliai
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
Kiaulpienių lapų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai - Svogūnai, laiškai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus užmerkti šiltame pasūdytame vandenyje ir palaikyti 30—40 minučių. Paskui smulkiai supjaustyti, įdėti virtą kiaušinį, svogūnų laiškų arba ridikėlių, pasūdyti ir pagardinti majonezu arba grietine, arba aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...