Kiaulpienių lapų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Lapus užmerkti šiltame pasūdytame vandenyje ir palaikyti 30—40 minučių. Paskui smulkiai supjaustyti, įdėti virtą kiaušinį, svogūnų laiškų arba ridikėlių, pasūdyti ir pagardinti majonezu arba grietine, arba aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Gaivios daržovių salotos
- Ryškios salotos
- Greitos kopūstų salotos prie mėsos
- Gaiviosios salotos
- Vynuogių ir migdolų salotos
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Salotos su vištiena
- Bananų salotos su abrikosais
- Vasariškos daržovių salotos
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Salotos „Kokteiliukas“
- Daržovių salotos
- Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
- Burokėlių ir žirnelių salotos
- Daniškos salotos
- Obuolių ir salierų salotos
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
- Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
Kiaulpienių lapų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai - Svogūnai, laiškai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus užmerkti šiltame pasūdytame vandenyje ir palaikyti 30—40 minučių. Paskui smulkiai supjaustyti, įdėti virtą kiaušinį, svogūnų laiškų arba ridikėlių, pasūdyti ir pagardinti majonezu arba grietine, arba aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...