Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.

Slovakiškos kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (mažas) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiškos kopūstų salotos
-
Pomidorų salotos
-
Kriaušės su pupelėmis
-
Kiaulpienių lapų salotos
-
Burokėlių ir spanguolių salotos
-
Salotos ananase
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Lengvos pavasario salotos
-
Agurkų salotos
-
Skaniosios cukinijų salotos
-
Sveikos salotos
-
Burokėlių salotos
-
Ryškios salotos
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Labai skanios kopūstų salotos
-
Gaiviosios salotos
Slovakiškos kopūstų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, mažas,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Obuoliai
- Svogūnai
- Krapai
- Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...