Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Slovakiškos kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kopūstai (mažas) |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | obuoliai |
| šiek tiek | svogūnai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
-
Salotos "ale cezaris"
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Kopūsto raudonosios salotos
-
Krabų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Ridikų salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su vištiena
-
Daniškos salotos
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Gaivios ridikėlių salotos
-
Iškylos salotos su krevetėmis
-
Gaivios salotos
-
Salotos ananase
-
Egzotinės salotos
-
Krevečių salotos su vyšniomis
Slovakiškos kopūstų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, mažas,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Obuoliai
- Svogūnai
- Krapai
- Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
