Salotos iš brokolių su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | brokoliai |
1 vienetas | imbieras |
1 vienetas | vištiena (filė) |
0.5 vieneto | pipirai (čili) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
2.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
3.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
4.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Iškylos salotos su morkomis
- Kopūstų salotos su slyvomis
- Ryškios salotos
- Pomidorų salotos
- Skaniosios tuno salotos
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Ropinės salotos
- Krevetės su kivi
- Gaivios salotas su sūriu
- Meliono ir alyvuogių salotos
- Salotos ananase
- Žirnelių - salierų salotos
- Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
- Kopūsto raudonosios salotos
- Salotos su vaisiniu užpilu
- Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
- Maistingos ir vasariškos salotos
- Gaiviosios brokolio salotos
- Sveikos tuno salotos
- Salotos su sūrio lazdelėmis
Salotos iš brokolių su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 vienetas -
Vištiena, filė,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...