
Salotos iš brokolių su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | brokoliai |
1 vienetas | imbieras |
1 vienetas | vištiena (filė) |
0.5 vieneto | pipirai (čili) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
2.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
3.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
4.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Salotos „Drakono akis“
-
Lengva mišrainė
-
Salotos su šparagais
-
Tuno salotos
-
Gaivios salotos
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Salotos "ale cezaris"
-
Gelteklių salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Traškios salotos
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Pomidorų salotos
-
Salotos su vištiena
-
Žirnelių - salierų salotos
-
Petražolių ir parmezano sūrio salotos
-
Sicilietiškos salotos
-
Avinžirnių salotos
Salotos iš brokolių su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 vienetas -
Vištiena, filė,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...