Cukiniją supjaustyti labai plonais griežinėliais (naudoti bulvių skustuką). Cukinijų griežinėlius, gražgarstes ir sūrį sudėti į dubenį. Pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir pagardinti salotas druska bei pipirais.
Skanaus.

Cukinijų salotos su parmezanu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas | cukinija (jauna) |
2 saujos | gražgarstės |
šiek tiek | druska (jūros) |
šiek tiek | pipirai (šviežiai malti) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | sūris (parmezano, tarkuotas) |
1.5 valgomojo šaukšto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Vegetariškos salotos
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Kriaušės su pupelėmis
-
Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
-
Avokado salotos su riešutais
-
Salotos "Ananasas"
-
Pipirnės salotos
-
Kopūstų salotos su slyvomis
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Angliškos salotos
-
Skaniosios cukinijų salotos
-
Aguročių salotos
-
Bertos salotos
-
Daržovių salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Ryškios salotos
-
Smaližių salotos
Cukinijų salotos su parmezanu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija, jauna,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės,
2 saujos - Druska, jūros
- Pipirai, šviežiai malti
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sūris, parmezano, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją supjaustyti labai plonais griežinėliais (naudoti bulvių skustuką). Cukinijų griežinėlius, gražgarstes ir sūrį sudėti į dubenį. Pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir pagardinti salotas druska bei pipirais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ilona
2015-12-27 10:09
Reikės pasidaryti naujų metų sutikimo šventės proga, manau turėtų tikt prie keptos žasytės ir antytės.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...