1. Išvirti burokėlius, morkas, kiaušinius. Viską sutarkuoti atskirai, burokine tarka.
2. Riešutus sukapoti arba irgi galima sutarkuoti burokine tarka.
3. Nuo obuolio nuimti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka.
4. Visus paruoštus produktus dedam į dubenį, pagardinam pipirais, druska ir majonezu (labai nedaug). Vietoj majonezo tinka ir tik aliejus, irgi skanu.

Margaritos burokėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | burokėliai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | obuoliai |
6 vienetai | graikiniai riešutai |
šiek tiek | majonezas (arba aliejus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Skaniosios tuno salotos
-
Vasariškos salotos
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Agurkų salotos
-
Gaivios salotos
-
Silkės salotos
-
Pomidorų salotos
-
Graikiškos agurkų salotos
-
Greitos salotos
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Burokėlių ir žirnelių salotos
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Gaivios vasaros salotos
-
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
-
Salotos „Vitaminas“
-
Ridikų salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Sveikos salotos
Margaritos burokėlių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
6 vienetai - Majonezas, arba aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išvirti burokėlius, morkas, kiaušinius. Viską sutarkuoti atskirai, burokine tarka.
2. Riešutus sukapoti arba irgi galima sutarkuoti burokine tarka.
3. Nuo obuolio nuimti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka.
4. Visus paruoštus produktus dedam į dubenį, pagardinam pipirais, druska ir majonezu (labai nedaug). Vietoj majonezo tinka ir tik aliejus, irgi skanu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...