1. Išvirti burokėlius, morkas, kiaušinius. Viską sutarkuoti atskirai, burokine tarka.
2. Riešutus sukapoti arba irgi galima sutarkuoti burokine tarka.
3. Nuo obuolio nuimti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka.
4. Visus paruoštus produktus dedam į dubenį, pagardinam pipirais, druska ir majonezu (labai nedaug). Vietoj majonezo tinka ir tik aliejus, irgi skanu.

Margaritos burokėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | burokėliai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | obuoliai |
6 vienetai | graikiniai riešutai |
šiek tiek | majonezas (arba aliejus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Sveikos salotos
-
Rudeniškos salotos
-
Morkų salotos su agurkais
-
Gelteklių salotos su obuoliais
-
Gaivios salotos
-
Salotos „Vitaminas“
-
Morkos su garstyčiomis
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
-
Pekino salotos
-
Sveikuolių salotos
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Įdaryti obuoliai
-
Vaisių salotos
-
Pavasario salotos
-
Pomidorų-agurkų salotos
Margaritos burokėlių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
6 vienetai - Majonezas, arba aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išvirti burokėlius, morkas, kiaušinius. Viską sutarkuoti atskirai, burokine tarka.
2. Riešutus sukapoti arba irgi galima sutarkuoti burokine tarka.
3. Nuo obuolio nuimti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka.
4. Visus paruoštus produktus dedam į dubenį, pagardinam pipirais, druska ir majonezu (labai nedaug). Vietoj majonezo tinka ir tik aliejus, irgi skanu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...