
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | morkos |
2 saujos | ridikėliai |
1 sauja | svogūnų laiškai (smulkintų) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės (smulkintų) |
0.5 arbatinio šaukštelio | vyno actas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | česnako milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų su majonezu salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Krevetės su kivi
-
Trispalvės salotos
-
Saldžios morkos
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Salotos „Drakono akis“
-
Plūdenos salotos
-
Skaniosios Velykų kiškio salotos
-
Greitai marinuotos salotos
-
Salotos su šparagais
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Avokadas su varške
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Krabų salotos
-
Sveikuolių salotos
-
Salotos su slyvomis
-
Graikiškos salotos (tikros)
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
2 vienetai -
Ridikėliai,
2 saujos -
Svogūnų laiškai, smulkintų,
1 sauja -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintų,
1 arbatinis šaukštelis -
Vyno actas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnako milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis -
Baltieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...