
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | morkos |
2 saujos | ridikėliai |
1 sauja | svogūnų laiškai (smulkintų) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės (smulkintų) |
0.5 arbatinio šaukštelio | vyno actas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | česnako milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sidabražolės
-
Salotos ananase
-
Sveikos tuno salotos
-
Iškylos salotos su krevetėmis
-
Pekino kopūstų salotos
-
Žaliai geltonos salotos
-
Salotos su menkėmis ir avokadais
-
Tuno salotos
-
Aisberg salotos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Salotos su šparagais
-
Kaliaropių salotos
-
Iškylos salotos su avinžirniais
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
-
Avokadų salsa
-
Morkų salotos
-
Iškylos salotos su morkomis
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
2 vienetai -
Ridikėliai,
2 saujos -
Svogūnų laiškai, smulkintų,
1 sauja -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintų,
1 arbatinis šaukštelis -
Vyno actas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnako milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis -
Baltieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...