
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | morkos |
2 saujos | ridikėliai |
1 sauja | svogūnų laiškai (smulkintų) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės (smulkintų) |
0.5 arbatinio šaukštelio | vyno actas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | česnako milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios salotos
-
Graikiškos salotos (tikros)
-
Ananasinė mišrainė
-
Gaiviosios salotos
-
Morkų salotos su apelsinais
-
Žalios salotos
-
Salotos su vaisiniu užpilu
-
Rasakilos lapų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Morkos ir ridikėlių salotos
-
Gaivios salotos
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Salierų salotos
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Gaivios salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Salotos "Ananasas"
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
2 vienetai -
Ridikėliai,
2 saujos -
Svogūnų laiškai, smulkintų,
1 sauja -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintų,
1 arbatinis šaukštelis -
Vyno actas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnako milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis -
Baltieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...