Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.

Salierų ir slyvų mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
10 vienetų | slyvos (džiovintos, ar abrikosai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios salotos
-
Avokadas su varške
-
PAVASARIO salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Sicilietiškos salotos
-
Plūdenos salotos
-
Pipirnės salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Vynuogių ir migdolų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Gaivios ridikėlių salotos
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Įdaryti obuoliai
-
Sidabražolės
-
Morkų salotos
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Kalmarų salotos
-
Vaisių salotos „Romeo“
-
Salotos "ale cezaris"
-
Cukinijų salotos su parmezanu
Salierų ir slyvų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos, ar abrikosai,
10 vienetų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...