Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.

Salierų ir slyvų mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
10 vienetų | slyvos (džiovintos, ar abrikosai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausia mišrainė
-
Skaniosios salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Margosios pavasario salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Ryškioji mišrainė
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Aguročių salotos
-
Vaisių salotos
-
Gelteklių salotos su obuoliais
-
Salotos su vaisiniu užpilu
-
Egzotinės salotos
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Gelteklių salotos
-
Pekino kopūstų salotos
-
Kalmarų salotos
-
Angliškos salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Kopūstų salotos su pomidorais
Salierų ir slyvų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos, ar abrikosai,
10 vienetų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...