Australiškos obuolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | salierai (šaknys) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | apelsinų sulčių |
200 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
šiek tiek | salotos |
250 gramų | obuoliai |
2 vienetai | agurkų |
4 vienetai | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirtus ir nuluptus salierus supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti obuolius bei agurkus, apšlakstyti apelsino sultimis ir viską sumaišyti. Dėti į pusdubenio vidurį, papuošti salotų lapais ir plonai atpjautais bei susuktais voleliu kumpio griežinėliais, pomidorų skiltelėmis. Po to gražiai užpilti majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skaniausia mišrainė
- Bertos salotos
- Agurklių ir paprikų salotos
- Aisberg salotos
- Pavasariškos salotos
- Kriaušių ir cukinijos salotos
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Vištienos salotos su ananasais
- Ridikėlių salotos
- Avokadas su varške
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Veršienos su granatais salotos
- Pekino salotos
- Ananasinė mišrainė
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Ridikų salotos
- Margaritos burokėlių salotos
- Salotos su vištiena ir Pamelo greipfrutu
- Salotos ananase
Australiškos obuolių salotos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai, šaknys,
2 vienetai - Majonezas
- Apelsinų sultys
-
Kiauliena, kumpis, virtas,
200 gramų - Salotos
-
Obuoliai,
250 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ir nuluptus salierus supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti obuolius bei agurkus, apšlakstyti apelsino sultimis ir viską sumaišyti. Dėti į pusdubenio vidurį, papuošti salotų lapais ir plonai atpjautais bei susuktais voleliu kumpio griežinėliais, pomidorų skiltelėmis. Po to gražiai užpilti majonezu.
Reklama:
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2009-10-10 15:10
Tikrai puikios salotos.Kas megsta astriau,galima pipiru uzbarstyti.Nesvarbu,kokiu, pagal skoni. :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...