Salotos ananase
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | ananasų |
150 gramų | krevetės |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (fermentinis arba kietasis) |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
0.5 gūželės | salotos |
150 gramų | vištiena |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės (čiobrelis, bazilikas) |
1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Vištieną nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
3.
Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu.
4.
Sutarkuoti sūrį. Salotas suplėšyti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais.
5.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu.
6.
Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliu ir alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Iškylos salotos su morkomis
- Sveikuolių salotos
- Gaivios salotos su vištiena
- Pekino salotos su tunu
- Paprastos makaronų salotos
- Raktažolių salotos
- Gaivios salotos
- Gaivios salotos
- Avinžirnių salotos
- Gaivios salotos
- Salierų salotos su obuoliais
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
- Rabarbarų salotos su agurkais
- Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
- Morkų salotos su česnaku
- Kiaulpienių lapų salotos
- Salotos "Atgaiva"
- Pagerintos graikiškos salotos
- Agurklės salotos
Salotos ananase
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Ananasai,
1 vienetas -
Krevetės,
150 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis arba kietasis,
100 gramų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Salotos,
0.5 gūželės -
Vištiena,
150 gramų -
Prieskoninės žolelės, čiobrelis, bazilikas,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
Vištieną nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu.
Sutarkuoti sūrį. Salotas suplėšyti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu.
Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliu ir alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...