Buroką nuplauti, nulupti nereikia. Gerai ištepti aliejumi, įsukti į foliją ir kepti 200 °C temo. įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą kol suminkštėja. Vėliau ataušinti, nulupti bei sutarkuoti. Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais (labai tiks "Konferencija").Lazdyno riešutus apskrudinti sausoje keptuvėje ir sukapoti.Mėtų lapelius susmulkinti (nepagailėkite! ). Viską sudėti į salotinę, užpilti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
Skanaus :)

Burokėlių ir kriaušių salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 | burokėliai |
1 | kriaušės |
šiek tiek | lazdyno riešutai |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Gaivios arbūzo salotos
-
Mišrainė su avokadu
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Raktažolių salotos
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Plūdenos salotos
-
Valentino salotos
-
Kiaulpienių lapų salotos
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Aisberg salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Gaivios salotos
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Raugintų kopūstų salotos
Burokėlių ir kriaušių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai,
1 -
Kriaušės,
1 - Lazdyno riešutai
- Mėta
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Buroką nuplauti, nulupti nereikia. Gerai ištepti aliejumi, įsukti į foliją ir kepti 200 °C temo. įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą kol suminkštėja. Vėliau ataušinti, nulupti bei sutarkuoti. Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais (labai tiks "Konferencija").Lazdyno riešutus apskrudinti sausoje keptuvėje ir sukapoti.Mėtų lapelius susmulkinti (nepagailėkite! ). Viską sudėti į salotinę, užpilti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...