Buroką nuplauti, nulupti nereikia. Gerai ištepti aliejumi, įsukti į foliją ir kepti 200 °C temo. įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą kol suminkštėja. Vėliau ataušinti, nulupti bei sutarkuoti. Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais (labai tiks "Konferencija").Lazdyno riešutus apskrudinti sausoje keptuvėje ir sukapoti.Mėtų lapelius susmulkinti (nepagailėkite! ). Viską sudėti į salotinę, užpilti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
Skanaus :)
Burokėlių ir kriaušių salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 | burokėliai |
1 | kriaušės |
šiek tiek | lazdyno riešutai |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cezario salotos
- Vištienos salotos su ananasais
- Spalvingos makaronų salotos
- Mišrainė su vyšniniais pomidorais
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Salotos ananase
- Morkų salotos
- Amerikietiškos kopūstų salotos
- Salierų salotos
- Burokėlių ir žirnelių salotos
- Kopūsto raudonosios salotos
- Morkos su garstyčiomis
- Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Margaritos raugintų kopūstų salotos
- Sveikos tuno salotos
- Burokėliai su citrina
- Tuno salotos
- Kiaulpienių lapų salotos
- Kumpio su sūriu salotos
Burokėlių ir kriaušių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai,
1 -
Kriaušės,
1 - Lazdyno riešutai
- Mėta
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Buroką nuplauti, nulupti nereikia. Gerai ištepti aliejumi, įsukti į foliją ir kepti 200 °C temo. įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą kol suminkštėja. Vėliau ataušinti, nulupti bei sutarkuoti. Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais (labai tiks "Konferencija").Lazdyno riešutus apskrudinti sausoje keptuvėje ir sukapoti.Mėtų lapelius susmulkinti (nepagailėkite! ). Viską sudėti į salotinę, užpilti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...