Salotos iš ridikėlių
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | ridikėliai |
| 50 gramų | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| 5 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūsto raudonosios salotos
-
Aguročių salotos
-
Salotos su obuoliais
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Ankštinių pipirų salotos
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
-
Greitos salotos
-
Gaivios salotos
-
Gaivios salotos
-
Pavasariškos salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Sūrio salotos su garstyčiomis
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Gaivios vasaros salotos
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
Salotos iš ridikėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai,
300 gramų -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų - Krapai
- Druska
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
