Salotos iš ridikėlių
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | ridikėliai |
| 50 gramų | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| 5 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Morkų salotos su česnaku
-
Olgos salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Raktažolių salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Salotos „Antikvaras“
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Pavasariškos salotos
-
Avokadų salsa
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Baltagūžių kopūstų salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Kopūstų salotos su slyvomis
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Valentino salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
Salotos iš ridikėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai,
300 gramų -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų - Krapai
- Druska
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
