
Salotos iš ridikėlių
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | ridikėliai |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Salotos su slyvomis
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Tuno salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Burokėlių ir žirnelių salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Krevečių salotos su padažu
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Gelteklių salotos su obuoliais
-
Daniškos salotos
-
Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
-
Cikorijos mišrainė
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Gaivi silkės mišrainė
-
Gaivios vasaros salotos
-
Kalmarų salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Agurklių ir paprikų salotos
Salotos iš ridikėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai,
300 gramų -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų - Krapai
- Druska
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...