Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | morkos |
10 vienetų | abrikosų (džiovinti) |
6 vienetai | slyvos (džiovintos) |
0.5 stiklinės | razinos |
6 skiltelės | obuoliai (džiovinti) |
0.5 stiklinės | graikiniai riešutai |
0.5 stiklinės | medus (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (padažui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkas sutarkuojame ir sumaišome su smulkintais riešutais, razinomis, kubeliais pjaustytais abrikosais, obuoliais ir slyvomis. Pašildome medų, sumaišome su aliejumi ir cinamonu. Padažu užpilkite salotas. Prieš patiekiant, palaikyti 10 minučių, kad susistovėtų skonis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių salotos
- Rabarbarų salotos su agurkais
- Gardžiosios vištienos salotos
- Vaisių salotos „Romeo“
- Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Morkų salotos su česnaku
- Aguročių salotos
- Gaivios salotos su mocarela
- Agurkų salotos
- Išvirtų salierų salotos
- Vištienos salotos su ananasais
- Morkų salotos su agurkais
- Avinžirnių salotos
- Pankolių salotos
- Avokadų salotos su kiaušiniais
- Organizmą stiprinanti mišrainė
- Krevečių ir ananasų salotos
- Žaliai geltonos salotos
- Skaniosios cukinijų salotos
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
6 vienetai -
Abrikosai, džiovinti,
10 vienetų -
Slyvos, džiovintos,
6 vienetai -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai, džiovinti,
6 skiltelės -
Graikiniai riešutai,
0.5 stiklinės -
Medus, padažui,
0.5 stiklinės -
Aliejus, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, padažui,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuojame ir sumaišome su smulkintais riešutais, razinomis, kubeliais pjaustytais abrikosais, obuoliais ir slyvomis. Pašildome medų, sumaišome su aliejumi ir cinamonu. Padažu užpilkite salotas. Prieš patiekiant, palaikyti 10 minučių, kad susistovėtų skonis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...