Veršienos su granatais salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | ridikai (baltas) |
200 gramų | veršiena (virta) |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
50 gramų | razinos |
50 gramų | graikiniai riešutai (smulkinti) |
50 gramų | granatai (sėklos) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | medus (skystas) |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
- Daniškos salotos
- Kumpio su sūriu salotos
- Grybų salotos su bulvėmis
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Čekiškos salotos
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Sluoksniuotos salotos
- Neringos salotos
- Marinuotų burokėlių salotos
- Galva
- Skaniausia mišrainė
- Burokėlių salotos su varške
- Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
- Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
- Pekino salotos su tunu
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Salotos "Kačiukai"
- Mišrainė „Sotumėlis“
- Salotos „Spark“
Veršienos su granatais salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikai, baltas,
1 vienetas -
Veršiena, virta,
200 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
50 gramų -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
50 gramų -
Granatai, sėklos,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Medus, skystas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...