
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | avokadų |
2 vienetai | pomidorai |
0.5 vieneto | greipfrutai |
8 vienetai | alyvuogių (žalios) |
1 pundelis | kalendra (lapai) |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
2.
Tada supjaustyti pomidorus.
3.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
4.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų salotos
-
Agurkų salotos
-
Gaivi silkės mišrainė
-
Kalmarų salotos
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Silkės salotos
-
Daržovių salotos
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
-
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
-
Daržovių salotos
-
Iškylos salotos su avinžirniais
-
Krevečių salotos
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Skaniosios tuno salotos
-
Lauko salotos
-
Gaivus salotas su sūriu
-
Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
-
Pankolių salotos
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Greipfrutai,
0.5 vieneto -
Alyvuogės, žalios,
8 vienetai -
Kalendra, lapai,
1 pundelis -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Balzaminis actas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
Tada supjaustyti pomidorus.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...