
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | avokadų |
2 vienetai | pomidorai |
0.5 vieneto | greipfrutai |
8 vienetai | alyvuogių (žalios) |
1 pundelis | kalendra (lapai) |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
2.
Tada supjaustyti pomidorus.
3.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
4.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Gaivios arbūzo salotos
-
Mišrainė su avokadu
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Raktažolių salotos
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Plūdenos salotos
-
Valentino salotos
-
Kiaulpienių lapų salotos
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Aisberg salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Gaivios salotos
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Raugintų kopūstų salotos
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Greipfrutai,
0.5 vieneto -
Alyvuogės, žalios,
8 vienetai -
Kalendra, lapai,
1 pundelis -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Balzaminis actas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
Tada supjaustyti pomidorus.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...