
Bulvių salotos su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Angliškos salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Paprastos makaronų salotos
-
Karštos bulvių salotos
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Salotos su avokadu
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Keptos krevečių salotos
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Mišrainė su mėsa
-
Vištienos salotos
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Bulvių salotos
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
Bulvių salotos su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...