
Bulvių salotos su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Kalmarų salotos
-
Bulvių salotos
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Tuno salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Makaronai su baklažanais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Neapolio salotos
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Salotos „Drakonas“
-
Salotos su ančiuviais
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
Bulvių salotos su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...