
Salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gūželė | salotos |
1 vienetas | agurkų |
0.5 vieneto | paprika |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
1 sauja | alyvuogių |
100 gramų | sūris (feta) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
4 vienetai | pievagrybiai (jauni) |
1 sauja | krapai |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | graikiniai riešutai (malti (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).
2.
Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.
3.
Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos salotos
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Daržovių mišrainė
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Daržovių salotos
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Salotos su mandarinais ir riešutais
-
Žalios salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Ispaniškos salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Daržovių salotos
-
Kopūsto raudonosios salotos
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Vaisių salotos
-
Plūdenos salotos
Salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Salotos,
1 gūželė -
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika,
0.5 vieneto -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 sauja -
Sūris, feta,
100 gramų - Dižono garstyčios
- Alyvuogių aliejus
-
Pievagrybiai, jauni,
4 vienetai -
Krapai,
1 sauja - Dižono garstyčios
- Graikiniai riešutai, malti (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).
Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.
Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...