Salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gūželė | salotos |
1 vienetas | agurkų |
0.5 vieneto | paprika |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
1 sauja | alyvuogių |
100 gramų | sūris (feta) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
4 vienetai | pievagrybiai (jauni) |
1 sauja | krapai |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | graikiniai riešutai (malti (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).
2.
Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.
3.
Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitos kopūstų salotos prie mėsos
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Baltagūžių kopūstų salotos
- Burokėlių salotos su kriaušėmis
- Krevečių salotos
- Ryškios salotos
- Daržovių salotos
- Vaisių ir riešutų mišrainė
- Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
- Burokėliai su citrina
- Silkės salotos
- Salotos
- Skaniosios cukinijų salotos
- Gaivios salotos
- Organizmą stiprinanti mišrainė
- Pomidorų-agurkų salotos
- Kopūstų salotos su pomidorais
- Australiškos obuolių salotos
- Gaiviosios salotos
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
Salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Salotos,
1 gūželė -
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika,
0.5 vieneto -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 sauja -
Sūris, feta,
100 gramų - Dižono garstyčios
- Alyvuogių aliejus
-
Pievagrybiai, jauni,
4 vienetai -
Krapai,
1 sauja - Dižono garstyčios
- Graikiniai riešutai, malti (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).
Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.
Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...