
Amerikietiškos kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 galvos | kopūstai (nedidelio) | |
2 vienetai | morkos (vidutinio dydžio) | |
Padažui: | ||
3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
1 valgomasis šaukštas | acto | |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus | |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska | |
0.25 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą supjaustome plonais siaurais šiaudeliais.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka. Sumaišome su kopūstu.
3.
Padažo ingredientus gerai išmaišome viename dubenėlyje ir sumaišome su kopūstų salotomis. Skanaus! Kai gaminsite padažą paragaukite ar pagal Jūsų skonį netrūksta kurių nors sudedamųjų dalių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveikos salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Aguročių salotos
-
Petražolių ir parmezano sūrio salotos
-
Vegetariškos salotos
-
Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
-
Avokadų salsa
-
Ananasinė mišrainė
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Sveikos salotos
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Greitos salotos
-
Obuolių salotos su razinomis
-
Ryškios salotos
-
Olgos salotos
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Daniškos salotos
-
Žaliai geltonos salotos
-
Amerikietiškos kopūstų salotos
Amerikietiškos kopūstų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, nedidelio,
0.5 galvos -
Morkos, vidutinio dydžio,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Baltieji pipirai,
1/4 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Kopūstą supjaustome plonais siaurais šiaudeliais.
Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka. Sumaišome su kopūstu.
Padažo ingredientus gerai išmaišome viename dubenėlyje ir sumaišome su kopūstų salotomis. Skanaus! Kai gaminsite padažą paragaukite ar pagal Jūsų skonį netrūksta kurių nors sudedamųjų dalių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...