![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Gaivios salotas su sūriu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai | pomidorai | |
2 vienetai | agurkų | |
2 vienetai | saldi raudonoji paprika | |
1 vienetas | svogūnai | |
200 gramų | sūris | |
Tešlai: | ||
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | kmynai | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | vanduo | |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
2.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
3.
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
4.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Skaniosios tuno salotos
-
Pankolių salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Bertos salotos
-
Kaliaropių salotos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Morkos su garstyčiomis
-
Arbūzas
-
Sveikuolių salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Pomidorų ir agurkų salotos
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Lauko salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
Gaivios salotas su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Kmynai
- Pipirai
- Vanduo
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alma
2016-02-03 21:22
O kur miltai?neivardinta kiek
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...