
Salotos su vištiena ir Pamelo greipfrutu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | vištiena (kepta ar virta) |
1 pundelis | salotos (įvairios) |
1 vienetas | greipfrutai ((Pamelo)) |
20 gramų | sūris (parmezano arba ) |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos (sultys) |
0.5 arbatinio šaukštelio | medus |
1 žiupsnelis | kedro riešutai |
1 žiupsnelis | krapai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištiena supjaustoma kubeliais arba suplėšoma juostelėmis, salotos suplėšomos, greipfruto skiltelės supjaustoma kvadratukais, krapus - smulkiai. Viskas sudedama į dubenį. Pabarstoma druska ir pipirais, išmaišoma.
2.
Išspaudžiamos citrinos sultys, įpilama aliejaus, įdedama medaus, druskos, pipirų, išplakama ir tokiu padažu salotos apipilamos prieš patiekiant. Prieš - dar apibarstoma sūriu gabalėliais ir kedro riešutais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Avokadų salsa
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Gaivios salotos
-
Rasakilos lapų salotos
-
Obuolio ir moliūgo salotos
-
Kriaušės su pupelėmis
-
Traškios salotos
-
Įvairių daržovių salotos
-
"Žalių" vitaminų salotos
-
Greitai marinuotos salotos
-
Gelteklių salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Įdaryti obuoliai
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
Salotos su vištiena ir Pamelo greipfrutu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, kepta ar virta,
150 gramų -
Salotos, įvairios,
1 pundelis -
Greipfrutai, (Pamelo),
1 vienetas -
Sūris, parmezano arba ,
20 gramų -
Citrinos, sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Medus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kedro riešutai,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištiena supjaustoma kubeliais arba suplėšoma juostelėmis, salotos suplėšomos, greipfruto skiltelės supjaustoma kvadratukais, krapus - smulkiai. Viskas sudedama į dubenį. Pabarstoma druska ir pipirais, išmaišoma.
Išspaudžiamos citrinos sultys, įpilama aliejaus, įdedama medaus, druskos, pipirų, išplakama ir tokiu padažu salotos apipilamos prieš patiekiant. Prieš - dar apibarstoma sūriu gabalėliais ir kedro riešutais.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai