Paturbinta baltai marga mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
| 200 gramų | konservuoti žirneliai |
| 100 gramų | fermentinio sūrio |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai salotoms |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves ir morkas išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
3.
Sūrį, pomidorus ir saldžią papriką supjaustyti kubeliais.
4.
Viską sumaišyti, dėti majonezą, prieskonius ir išmaišyti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių salotos
-
Bulvių salotos
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Rudenio salotos su silke
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Trispalvės salotos
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Salotos „Irida“
-
Galva
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Pievagrybių mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Itališkos salotos
-
Baravykų salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Ananasinė mišrainė
-
Paprastos makaronų salotos
Paturbinta baltai marga mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
200 gramų -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai salotoms,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
Sūrį, pomidorus ir saldžią papriką supjaustyti kubeliais.
Viską sumaišyti, dėti majonezą, prieskonius ir išmaišyti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
