
Paturbinta baltai marga mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
200 gramų | konservuoti žirneliai |
100 gramų | fermentinio sūrio |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | prieskoniai salotoms |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves ir morkas išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
3.
Sūrį, pomidorus ir saldžią papriką supjaustyti kubeliais.
4.
Viską sumaišyti, dėti majonezą, prieskonius ir išmaišyti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Kiaušinių mišrainė
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Bajoriškos salotos
-
Valentino salotos
-
Itališkos salotos
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Keptos salotos su vištiena
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Giedrės salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Ryžių salotos
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Jūros gėrybių salotos
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
Paturbinta baltai marga mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
200 gramų -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai salotoms,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
Sūrį, pomidorus ir saldžią papriką supjaustyti kubeliais.
Viską sumaišyti, dėti majonezą, prieskonius ir išmaišyti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...