Papuošimui papildomai reikės: agurkas, virtas kiaušinis, 3 salotų lapeliai.
Bulvės išverdamos. Mėsa, bulvės, obuoliai, salieras supjaustoma kubeliais, pasūdoma, pabarstoma pipirais. Majonezas išplakamas su pienu, garstyčiomis, krienais, rūgštimi, obuolių tyre. Daržovės užpilamos šiuo padažu ir puošiamos kiaušinio skiltelėmis, agurko griežinėliais, salotų lapeliais.
Salotos su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | mėsa (virta ar kepta) |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
0.5 valgomojo šaukšto | garstyčios (padažas) |
0.5 vieneto | salierai (virtas) |
100 gramų | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | pienas |
1 valgomasis šaukštas | obuoliai (tyrė) |
1 vienetas | obuoliai (tyrė) |
1 vienetas | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | pipirai (malti, juodieji) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos mišrainė
- Itališkos salotos
- Salotos „Sniegena“
- Pievagrybiai su svogūnais
- Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
- Skaniosios raugintų kopūstų salotos
- Ryžių su slyvomis mišrainė
- Makaronų mišrainė
- Pagerintos graikiškos salotos
- Tunų salotos
- Bajoriškos salotos
- Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
- Mišrainė „Grybukų laukelis“
- Širdžių salotos
- Vištienos salotos
- Krabų mišrainė su šparagais
- Burokėlių salotos su grybais
- Liežuvio salotos
- Skanumynas
- Tuno mišrainė
Salotos su mėsa
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, virta ar kepta,
300 gramų -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Salierai, virtas,
0.5 vieneto -
Majonezas,
100 gramų -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai, tyrė,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai, tyrė,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas - Druska
- Cukrus
- Pipirai, malti, juodieji
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papuošimui papildomai reikės: agurkas, virtas kiaušinis, 3 salotų lapeliai.
Bulvės išverdamos. Mėsa, bulvės, obuoliai, salieras supjaustoma kubeliais, pasūdoma, pabarstoma pipirais. Majonezas išplakamas su pienu, garstyčiomis, krienais, rūgštimi, obuolių tyre. Daržovės užpilamos šiuo padažu ir puošiamos kiaušinio skiltelėmis, agurko griežinėliais, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
-
renata
2015-03-07 11:04
Kazkoks bardakas, slyksciau ir but negali
-
lapas
2014-03-25 09:42
neskanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...