
Sūrio užkandis su totorišku padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 pakeliai | sūris (MILDĖS) | |
5 vienetai | kiaušiniai | |
600 gramų | džiūvėsėliai | |
1.5 litro | aliejaus | |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (džiovintos) | |
šiek tiek | druska | |
100 | miltai | |
Padažui: | ||
2 vienetai | agurkų (marinuoti) | |
100 gramų | majonezas | |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
2.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
3.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti sumuštiniai
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Šefo Luko mėsainis
-
Šeštadienio sumuštiniai
-
Akytieji sumuštiniai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Gardūs sumuštiniai su ananasu
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Pusryčių skrebučiai
-
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
-
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
-
Festivalio sumuštinis
-
Skrebučiai su sūriu
-
Šilti sumuštiniai
-
Dešrainis
Sūrio užkandis su totorišku padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sūris, MILDĖS,
4 pakeliai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Džiūvėsėliai,
600 gramų -
Aliejus,
1.5 litro - Prieskoninės žolelės, džiovintos
- Druska
-
Miltai,
100 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Majonezas,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...