
Sūrio užkandis su totorišku padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 pakeliai | sūris (MILDĖS) | |
5 vienetai | kiaušiniai | |
600 gramų | džiūvėsėliai | |
1.5 litro | aliejaus | |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (džiovintos) | |
šiek tiek | druska | |
100 | miltai | |
Padažui: | ||
2 vienetai | agurkų (marinuoti) | |
100 gramų | majonezas | |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
2.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
3.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Tobulas mėsainis
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
Karališki pusryčiai
-
Karšti sumuštiniai
-
Nerealus mėsainis su maltiniu
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Burgeris and laužo
-
Kiaulienos mėsainis
-
Dešrainis
-
Lauko sumuštinis su krevetėmis
-
Karšti sumuštiniai
-
Akytieji sumuštiniai
-
Traškūs pusryčių skrebučiai
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
Sūrio užkandis su totorišku padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sūris, MILDĖS,
4 pakeliai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Džiūvėsėliai,
600 gramų -
Aliejus,
1.5 litro - Prieskoninės žolelės, džiovintos
- Druska
-
Miltai,
100 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Majonezas,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...