Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.

Pakepintos baltos duonos riekelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sviestas |
200 gramų | duona (balta) |
2 vienetai | sardinės (aliejuje) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių sumuštiniai
-
Pusryčių skrebučiai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Mėsainis su vištiena
-
Akytieji sumuštiniai
-
Kiaulienos mėsainis
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Gardūs dešrainiai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Tobulas mėsainis
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Burgeris and laužo
-
Karšti sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su sūriu
-
Šilti sumuštiniai
Pakepintos baltos duonos riekelės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sviestas
-
Duona, balta,
200 gramų -
Sardinės, aliejuje,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2009-07-07 17:10
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...