Kepti sūrio sumuštiniai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 vieneto | batonas (supjaustytas) |
225 gramai | fermentinio sūrio (mėgstamas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
2 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nulupame svogūną, susmulkiname.
2.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
3.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
4.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
5.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karšti sumuštiniai
- Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
- Karšti sumuštiniai
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Keptos batono riekelės su medumi
- Keptas batonas su kiaušiniais
- Sūrio užkandis su totorišku padažu
- Karšti sumuštiniai su krevetėmis
- Burgeris
- Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
- Šilti sumuštiniai
- Krevečių sumuštiniai
- Pusryčių skrebučiai
- VILIUKO sumuštiniai
- Traškūs pusryčių skrebučiai
- Sumuštiniai su sūriu
- Sumuštinukai per 5 minutes
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Lauko sumuštinis su krevetėmis
- Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
Kepti sūrio sumuštiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Batonas, supjaustytas,
0.5 vieneto -
Fermentinis sūris, mėgstamas,
225 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Nulupame svogūną, susmulkiname.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai