
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | bandelės |
300 gramų | faršas |
1 vienetas | pomidorai |
20 gramų | kietasis sūris |
1 vienetas | svogūnai (kepinti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
2.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
3.
Išsikepame plonai maltinių.
4.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
5.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
Tomo sveikuoliškas burgeris
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Keptas sumuštinis
-
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Kiaulienos mėsainis
-
Ispaniški sandvičiai
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Sotusis mėsainis
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bandelės,
5 vienetai -
Faršas,
300 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kietasis sūris,
20 gramų -
Svogūnai, kepinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
Išsikepame plonai maltinių.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...