
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA) |
2 lapai | salotos (supjaustytos) |
4 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | padažas (garstyčių, grūdėtas) |
1 vienetas | svogūnai (žiedai (kepinti)) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Biovela jautienos maltinius pakepame aliejuje.
2.
Svogūną supjaustome žiedais ir kepame aliejuje arba gruzdintuvėje kol pagels.
3.
Majonezą sumaišome su grūdėtomis garstyčiomis ir aptepame bandeles abi puseles.
4.
Tada sluoksniuojame- bandelė aptepta padažu, pjaustyta salota, Biovela jautienos mėsainis,kepinti svogūnai, marinuoto agurko griežinėlis, pomidoro griežinėlis ir vel bandelė.
5.
Paruostą mėsainį dedam į orkaitę. Kepam apie 5-6 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Sumuštinis "Ara"
-
Skrebučiai su sūriu
-
Festivalio sumuštinis
-
Sumuštiniai
-
Tomo sveikuoliškas burgeris
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Dešrainis
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Keptas sumuštinis
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Sotusis mėsainis
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA,
2 vienetai -
Salotos, supjaustytos,
2 lapai -
Majonezas,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Padažas, garstyčių, grūdėtas,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, žiedai (kepinti),
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biovela jautienos maltinius pakepame aliejuje.
Svogūną supjaustome žiedais ir kepame aliejuje arba gruzdintuvėje kol pagels.
Majonezą sumaišome su grūdėtomis garstyčiomis ir aptepame bandeles abi puseles.
Tada sluoksniuojame- bandelė aptepta padažu, pjaustyta salota, Biovela jautienos mėsainis,kepinti svogūnai, marinuoto agurko griežinėlis, pomidoro griežinėlis ir vel bandelė.
Paruostą mėsainį dedam į orkaitę. Kepam apie 5-6 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...