Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 pakelis | prancūziško batono |
2 vienetai | kriaušės |
250 gramų | pelėsinis sūris |
200 gramų | anakardžių riešutų |
100 gramų | pistacijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supjaustykite prancūzišką batoną riekėmis. Nulupkite ir supjaustykite kriaušes. Supjaustykite pelėsinį sūrį, išlukštenkite pistacijos riešutus.
2.
Dėkite ant prancūziško batono supjaustytas kriaušes. Po to pelėsinį sūrį ir į jį įsmeikite riešutus.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laispnių, į skardą tieskite kepimo popierių ir dėkite sumuštinius.
4.
Kepkite apie 15 - 20 minučių, kol kriaušės suminkštės ir išsilydys sūris.
5.
Labai skanūs ir šalti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burgeris and laužo
- Dešrainis
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Krevečių sumuštiniai
- Sumuštiniai su sūriu
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
- Gardūs dešrainiai
- Vegetariški sumuštiniai
- Karšti sumuštiniai
- Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
- Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
- Mėsainis su pelėsiniu sūriu
- Simo Jasaičio mėsainis
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Roterdamo riekelės
- Sumuštiniai
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Picos - ricos
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Prancūziškas batonas,
1 pakelis -
Kriaušės,
2 vienetai -
Pelėsinis sūris,
250 gramų -
Anakardžių riešutai,
200 gramų -
Pistacijos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Monika
Gaminimo eiga:
Supjaustykite prancūzišką batoną riekėmis. Nulupkite ir supjaustykite kriaušes. Supjaustykite pelėsinį sūrį, išlukštenkite pistacijos riešutus.
Dėkite ant prancūziško batono supjaustytas kriaušes. Po to pelėsinį sūrį ir į jį įsmeikite riešutus.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laispnių, į skardą tieskite kepimo popierių ir dėkite sumuštinius.
Kepkite apie 15 - 20 minučių, kol kriaušės suminkštės ir išsilydys sūris.
Labai skanūs ir šalti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...