Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų | jautienos faršas |
2 vienetai | bandelės |
0.5 vieneto | rausvieji svogūnai |
2 lapai | salotos |
2 riekės | pelėsinis sūris |
0.5 vieneto | pomidorai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi bazilikas |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
2.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
3.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
4.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio užkandis su totorišku padažu
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Karšti sumuštiniai
- Pikantiški sumuštiniai
- Tobulas mėsainis
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
- Ispaniški sandvičiai
- Gardūs sumuštiniai su ananasu
- Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
- Kepti sumuštiniai su obuoliais
- Festivalio sumuštinis
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Kiaulienos mėsainis
- Keptas sumuštinis
- Kepti sūrio sumuštiniai
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos faršas,
400 gramų -
Bandelės,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
0.5 vieneto -
Salotos,
2 lapai -
Pelėsinis sūris,
2 riekės -
Pomidorai,
0.5 vieneto -
KOTANYI Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
KOTANYI Raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...