Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės | batonas |
250 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
0.5 vieneto | poras |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baltą duoną paskrudinti.
2.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
3.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
- Sumuštiniai su sūriu
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Sumuštinukai per 5 minutes
- Skrudintos duonos sumuštiniai
- Karšti sumuštiniai
- Šeštadienio sumuštiniai
- Keptas sumuštinis
- Keptos sūrio lazdelės
- Burgeris and laužo
- Tobulas mėsainis
- Pusryčių skrebučiai
- Festivalio sumuštinis
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Vegetariški sumuštiniai
- Picos - ricos
- Karšti sumuštiniai
- Lauko sumuštinis su krevetėmis
- Tomo sveikuoliškas burgeris
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Batonas,
8 riekės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Poras,
0.5 vieneto -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Baltą duoną paskrudinti.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...