
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės | batonas |
250 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
0.5 vieneto | poras |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baltą duoną paskrudinti.
2.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
3.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Karališki pusryčiai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Prancūziškas skrebutis
-
Roterdamo riekelės
-
Slovakiški sumuštinukai
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Skrebučiai su sūriu
-
Šeštadienio sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su sūriu
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Karšti sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Burgeris
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Tomo sveikuoliškas burgeris
-
Kiaulienos mėsainis
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Batonas,
8 riekės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Poras,
0.5 vieneto -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Baltą duoną paskrudinti.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...