
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės | batonas |
250 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
0.5 vieneto | poras |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baltą duoną paskrudinti.
2.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
3.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burgeris and laužo
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Karšti sumuštiniai
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Šefo Luko mėsainis
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Picos - ricos
-
Keptos sūrio lazdelės
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Šilti sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Burgeris
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Prancūziškas skrebutis
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Dešrainis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Batonas,
8 riekės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Poras,
0.5 vieneto -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Baltą duoną paskrudinti.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...