Virtuvės meistro sukurtas jautienos ir karamelizuotų svogūnų derinys.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.
Šefo Luko mėsainis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldytų) |
| 1 valgomasis šaukštas | bandelės (MANTINGA mėsainių (pora)) |
| 2 vienetai | sūris („Cheddar“ (griežinėliai)) |
| 2 vienetai | svogūnai (mėlynieji, vidutinio dydžio) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 50 gramų | cukrus |
| 50 gramų | balzaminis actas |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | salotos |
| šiek tiek | padažas (kepsnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.
3.
Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
4.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Keptas sumuštinis
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Sotusis mėsainis
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Ispaniški sandvičiai
-
Šefo Luko mėsainis
-
Pusryčių skrebučiai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Originalūs sumuštiniai
-
Tobulas mėsainis
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Tomo sveikuoliškas burgeris
-
Akytieji sumuštiniai
-
Gardūs dešrainiai
Šefo Luko mėsainis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldytų,
2 vienetai -
Bandelės, MANTINGA mėsainių (pora),
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, „Cheddar“ (griežinėliai),
2 vienetai -
Svogūnai, mėlynieji, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Cukrus,
50 gramų -
Balzaminis actas,
50 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Salotos
- Padažas, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtuvės meistro sukurtas jautienos ir karamelizuotų svogūnų derinys.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.
Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
