
Karšti sumuštiniai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek | svogūnai |
150 gramų | fermentinio sūrio |
1 vienetas | agurkų |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | daktariška dešra |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | čiobreliai |
1 vienetas | balta forminė duona |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ant vienos riekės batono tepame majonezo pagal skonį, dedame smulkintos daktariškos dešros, paprikos ir svogūno, agurko, sūrio ir čiobrelio, apvožiame kita rieke ištepta pomidorų padažu.
2.
Dedame į sumuštininę ir kepame, kol paskrus. Galima neapvožtus kepti orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Krevečių sumuštiniai
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Skrebučiai su sūriu
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Karšti sumuštiniai
-
Prancūziškas skrebutis
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Skrebučiai
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Šilti sumuštiniai
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Tomo sveikuoliškas burgeris
-
Pusryčiai puodelyje
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
Karšti sumuštiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Svogūnai
-
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Daktariška dešra,
1 vienetas -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Čiobreliai
-
Balta forminė duona,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant vienos riekės batono tepame majonezo pagal skonį, dedame smulkintos daktariškos dešros, paprikos ir svogūno, agurko, sūrio ir čiobrelio, apvožiame kita rieke ištepta pomidorų padažu.
Dedame į sumuštininę ir kepame, kol paskrus. Galima neapvožtus kepti orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...