Ant baltos duonos riekelės truputėlį patepus garstyčiomis (pagal savo skonį), dėti plonai pjaustytos dešros griežinėlį. Po to dėti ananaso griežinėlį ir ant viršaus fermentinio sūrio juostą (per visą duonos riekutę).
Dėti į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 6-8 minutes iki duonos krašteliai pradeda lengvai apskrusti.
Valgyti šiltus, tinka prie kavos.

Šilti sumuštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
150 gramų | dešra (plonai raikyta virta ir parūkyta kumpinė) |
400 gramų | ananasų (marinuoti) |
400 gramų | duona (forminė) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Slovakiški sumuštinukai
-
Kiaulienos mėsainis
-
Gardūs dešrainiai
-
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
-
Festivalio sumuštinis
-
Burgeris and laužo
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Karališki pusryčiai
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Skrebučiai
-
Lauko sumuštinis su krevetėmis
-
Ispaniški sandvičiai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Karšti sumuštiniai
Šilti sumuštiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Dešra, plonai raikyta virta ir parūkyta kumpinė,
150 gramų -
Ananasai, marinuoti,
400 gramų -
Duona, forminė,
400 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant baltos duonos riekelės truputėlį patepus garstyčiomis (pagal savo skonį), dėti plonai pjaustytos dešros griežinėlį. Po to dėti ananaso griežinėlį ir ant viršaus fermentinio sūrio juostą (per visą duonos riekutę).
Dėti į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 6-8 minutes iki duonos krašteliai pradeda lengvai apskrusti.
Valgyti šiltus, tinka prie kavos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2010-06-23 08:44
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...