Ant baltos duonos riekelės truputėlį patepus garstyčiomis (pagal savo skonį), dėti plonai pjaustytos dešros griežinėlį. Po to dėti ananaso griežinėlį ir ant viršaus fermentinio sūrio juostą (per visą duonos riekutę).
Dėti į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 6-8 minutes iki duonos krašteliai pradeda lengvai apskrusti.
Valgyti šiltus, tinka prie kavos.

Šilti sumuštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
150 gramų | dešra (plonai raikyta virta ir parūkyta kumpinė) |
400 gramų | ananasų (marinuoti) |
400 gramų | duona (forminė) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti sumuštiniai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Dešrainis
-
Karališki pusryčiai
-
Prancūziškas skrebutis
-
Mėsainis su vištiena
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Akytieji sumuštiniai
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Kepti sumuštiniai su sūriu
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Sotusis mėsainis
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Sumuštiniai
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Skrebučiai su sūriu
Šilti sumuštiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Dešra, plonai raikyta virta ir parūkyta kumpinė,
150 gramų -
Ananasai, marinuoti,
400 gramų -
Duona, forminė,
400 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant baltos duonos riekelės truputėlį patepus garstyčiomis (pagal savo skonį), dėti plonai pjaustytos dešros griežinėlį. Po to dėti ananaso griežinėlį ir ant viršaus fermentinio sūrio juostą (per visą duonos riekutę).
Dėti į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 6-8 minutes iki duonos krašteliai pradeda lengvai apskrusti.
Valgyti šiltus, tinka prie kavos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2010-06-23 08:44
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...