
Sumuštiniai su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 riekių | balta forminė duona |
200 gramų | sūris |
250 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | citrininiai pipirai |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Balta duona paskrudinama.
2.
Kol duona parus, pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.
3.
Kol pradės kepti, griežinėliais supjaustyti porą. Suberti ant pievagrybių ir kepti, kol viskas suminkštės.
4.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonelės, apibarstyti sūriu ir dar kelias minutes orkaitėje palaikyti, kad sūris suminkstėtų.
5.
Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
-
Krevečių sumuštiniai
-
Nerealus mėsainis su maltiniu
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
-
Gardūs sumuštiniai su ananasu
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Simo Jasaičio mėsainis
-
Burgeris
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Originalūs sumuštiniai
-
Lauko sumuštinis su krevetėmis
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Karšti sumuštiniai
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Šefo Luko mėsainis
-
Karšti sumuštiniai
-
Skrebučiai su sūriu
Sumuštiniai su pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Balta forminė duona,
10 riekių -
Sūris,
200 gramų -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Citrininiai pipirai,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Balta duona paskrudinama.
Kol duona parus, pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.
Kol pradės kepti, griežinėliais supjaustyti porą. Suberti ant pievagrybių ir kepti, kol viskas suminkštės.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonelės, apibarstyti sūriu ir dar kelias minutes orkaitėje palaikyti, kad sūris suminkstėtų.
Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...