
Varškės apkepas su mėlynėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | grietinė |
1 stiklinė | šaldytos mėlynės |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Manų kruopas brinkinu grietinėlėje apie 1 valandą. Vėliau įmaišyti trynius.
2.
Kiaušinių baltymus išplaku iki putų su cukrumi ir vanilinu. Abi mases sumaišyti, pridėti šaldytų mėlynių, trintos varškės.
3.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 40 minučių, iki pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Kaimiškos varškės apkepas
-
Paprastas varškės apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Pyragas su grūdėta varške
-
Varškės apkepas su bananais
-
Varškės apkepas su avižiniais dribsniais
-
Varškės apkepėlis
-
Varškės apkepas su persikais
-
Makaronų apkepas su varške
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Austrijos varškėtis
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Greitas varškės apkepas
-
Varškėtukas
-
Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Apkepas su uogomis
Varškės apkepas su mėlynėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
400 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė,
200 gramų -
Šaldytos mėlynės,
1 stiklinė -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manų kruopas brinkinu grietinėlėje apie 1 valandą. Vėliau įmaišyti trynius.
Kiaušinių baltymus išplaku iki putų su cukrumi ir vanilinu. Abi mases sumaišyti, pridėti šaldytų mėlynių, trintos varškės.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 40 minučių, iki pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...