Sutarkuoti obuolius.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir medumi.
Į kiaušinių masę įmaišyti cinamoną, varškę, obuolius, razinas, graikinius riešutus.
Tešlą supilti į kepimo formą ir papuošti razinomis, obuoliais.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.
Mano „varškėtukas“ buvo keptas nelabai gilioje kepimo skardoje, todėl 20 minučių pakalo, tačiau jei Jūsų kepimo forma bus gilesnė ir mažesnė arba maišysite didesnį kiekį ingredientų, kepkite ilgiau.
Skanaus :)

Varškėtukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
40 gramų | razinos |
50 gramų | graikiniai riešutai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
250 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Skanus varškės apkepas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Varškės blyneliai
-
Laukinis sūris
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Paprastas varškės apkepas
-
Stebuklingas omletas
-
Grybų omletas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Omletas su žirneliais
-
Varškės apkepas su bananais
-
Aromatingieji varškėčiai
-
"Ponios cepelinai"
-
Greitas bulvių apkepas
-
Sūrio kepsnys
Varškėtukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
0.5 valgomojo šaukšto -
Obuoliai,
1 vienetas -
Razinos,
40 gramų -
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Varškė,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuoti obuolius.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir medumi.
Į kiaušinių masę įmaišyti cinamoną, varškę, obuolius, razinas, graikinius riešutus.
Tešlą supilti į kepimo formą ir papuošti razinomis, obuoliais.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.
Mano „varškėtukas“ buvo keptas nelabai gilioje kepimo skardoje, todėl 20 minučių pakalo, tačiau jei Jūsų kepimo forma bus gilesnė ir mažesnė arba maišysite didesnį kiekį ingredientų, kepkite ilgiau.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...