Sutarkuoti obuolius.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir medumi.
Į kiaušinių masę įmaišyti cinamoną, varškę, obuolius, razinas, graikinius riešutus.
Tešlą supilti į kepimo formą ir papuošti razinomis, obuoliais.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.
Mano „varškėtukas“ buvo keptas nelabai gilioje kepimo skardoje, todėl 20 minučių pakalo, tačiau jei Jūsų kepimo forma bus gilesnė ir mažesnė arba maišysite didesnį kiekį ingredientų, kepkite ilgiau.
Skanaus :)

Varškėtukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
40 gramų | razinos |
50 gramų | graikiniai riešutai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
250 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Olandiškas omletas
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Omletas su grybais
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Špinatų apkepas su varške
-
Bananiniai varškėčiai
-
Įdarytos cukinijos
-
Florencijos kiaušiniai
-
Varškės blyneliai
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Kiaušinienė su pienu
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Omletas su šernienos paštetu
-
Šašlykas granatų sulčių marinate
-
Varškės ir manų apkepas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
"Ponios cepelinai"
-
Greitas omletas
Varškėtukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
0.5 valgomojo šaukšto -
Obuoliai,
1 vienetas -
Razinos,
40 gramų -
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Varškė,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuoti obuolius.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir medumi.
Į kiaušinių masę įmaišyti cinamoną, varškę, obuolius, razinas, graikinius riešutus.
Tešlą supilti į kepimo formą ir papuošti razinomis, obuoliais.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.
Mano „varškėtukas“ buvo keptas nelabai gilioje kepimo skardoje, todėl 20 minučių pakalo, tačiau jei Jūsų kepimo forma bus gilesnė ir mažesnė arba maišysite didesnį kiekį ingredientų, kepkite ilgiau.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...