Šventinis Kalėdų stalas atkeliauja į Jūsų namus

Kalėdos jau ne už kalnų!
Tai nuostabiausias metas, kada daugiau dėmesio ir laiko skiriame namams, savo artimiesiems bei stengiamės juos nudžiuginti ypatingomis dovanomis.
Tai santarvės, sielos ramybės ir, be abejo, dovanų metas.
 
 
Turime džiugią naujieną visoms šeimininkėms:
 
Šių metų lapkričio 15 – gruodžio 15 dienomis organizuojama akcija, kurios pagrindinis prizas – vaišės 8 asmenims Jūsų šventei. Profesionalus restorano šefas sudarė šventinį meniu ir jo paruoštos vaišės gruodžio 25 dieną bus pristatytos į laimėtojo namus!
 
Plačiau apie akciją galite pasiskaityti:  www.receptai.lt/Gosia
 
 
Vakarienės meniu:
 
Vieno kąsnio užkandžiai
 
Penkių grūdų duonelės užkandėlė su sūdyta lašiša, avokadų kremu bei lašišos ikrais.
 
Vaisinės duonelės traškutis su ančių kepenų paštetu bei restorano meistrų gaminta citrinų ir apelsinų uogienė.
 
Prancūziška "Brioche" duonelė su rūkyta anties krūtinėle, patiekiama su mažaisiais kinkanais ir medumi.
 
Ožkos sūrio užkandėlė, patiekiama su saldžiarūgščiais burokėliais bei šviežių špinatų lapais
 
Ispaniškas "Tapas" su vytintu "Jamon Serrano kumpiu" bei pomidorų pagardu.
 
Ispaniškas "Tapas" su keptais vytintais pomidorais ir "Permezano" sūrio drožlėmis.
 
 
Užkandis
 
Triušienos terinas su pistacijomis patiekiamas su šviežiais smidrais, salotų lapeliais, bruknių bei spanguolių drebučiais.
 
 
Salotos
 
Kalėdinės vištienos salotos su mandarinais, granatų sėklomis, salotų lapais bei gaiviu mandarinų sulčių padažu.
 
Šviežių špinatų salotos su avokadais,užkeptų ožkos sūriu su granatų sėklomis bei raudonojo vyno.
 
 
Karštas patiekalas
 
Anties kulšelė "Confit" - prancūziška klasika: anties taukuose žemoje temperatūroje ilgai kepta anties kulšelė su česnakais ir šviežiais rozmarinais. Siūloma su švelnia naminia trintų bulvių koše, bei raudonojo vyno ir spanguolių padažu.
 
 
Desertas
 
"Creme brulle" - jau kelis šimtmečius žinomas desertas: karamelizuotas grietinėlės kremas su mandarinais.
» Rašyti komentarą