Apie daigintus grūdus
Kad pavasarį patenkintumėte šviežių vaisių ir daržovių stygių, praturtintumėte organizmą mineralais ir vitaminais, dažniau vartokite daigintus grūdus. Sudygusiuose grūduose yra net 300 kartų daugiau vitaminų nei suaugusiuose, daug mineralų, proteinų, fermentų, deguonies. Norint gauti didelę šių medžiagų dozę grūdus reikia vartoti šviežius. Daigus galima valgyti vienus ar dėti į salotas, kitus patiekalus. Grūdus pagardinti tinka alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis.
Jei grūdus naudosite virtuose, keptuose patiekaluose, juos dėkite pačioje gaminimo pabaigoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas

Komentarai