Apie daigintus grūdus

Kad pavasarį patenkintumėte šviežių vaisių ir daržovių stygių, praturtintumėte organizmą mineralais ir vitaminais, dažniau vartokite daigintus grūdus. Sudygusiuose grūduose yra net 300 kartų daugiau vitaminų nei suaugusiuose, daug mineralų, proteinų, fermentų, deguonies. Norint gauti didelę šių medžiagų dozę grūdus reikia vartoti šviežius. Daigus galima valgyti vienus ar dėti į salotas, kitus patiekalus. Grūdus pagardinti tinka alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis.
Jei grūdus naudosite virtuose, keptuose patiekaluose, juos dėkite pačioje gaminimo pabaigoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sausainų tortas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Rabarbarų uogienė
-
Bandelės iš batono
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
Komentarai