Apie daigintus grūdus

Kad pavasarį patenkintumėte šviežių vaisių ir daržovių stygių, praturtintumėte organizmą mineralais ir vitaminais, dažniau vartokite daigintus grūdus. Sudygusiuose grūduose yra net 300 kartų daugiau vitaminų nei suaugusiuose, daug mineralų, proteinų, fermentų, deguonies. Norint gauti didelę šių medžiagų dozę grūdus reikia vartoti šviežius. Daigus galima valgyti vienus ar dėti į salotas, kitus patiekalus. Grūdus pagardinti tinka alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis.
Jei grūdus naudosite virtuose, keptuose patiekaluose, juos dėkite pačioje gaminimo pabaigoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
Komentarai