GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Kaip sužinoti, ar mėsa iškepusi?

Dažnai baiminatės, ar pakankamai ilgai kepate mėsą, kad ji būtų puikiai iškepusi? O gal labiau mėgstate mėsą su krauju, bet kartais ją kepate per ilgai? Šie įdomūs ir netikėti patarimai padės Jums lengvai nustatyti mėsos iškepimo lygį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainų tortas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Bandelės iš batono
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Rabarbarų uogienė
Komentarai