GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Kaip sužinoti, ar mėsa iškepusi?
Dažnai baiminatės, ar pakankamai ilgai kepate mėsą, kad ji būtų puikiai iškepusi? O gal labiau mėgstate mėsą su krauju, bet kartais ją kepate per ilgai? Šie įdomūs ir netikėti patarimai padės Jums lengvai nustatyti mėsos iškepimo lygį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Greiti vištienos kąsneliai
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
Komentarai