GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
Komentarai