GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu

Komentarai