GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Rabarbarų uogienė
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Ledai ant pagaliuko
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
Komentarai