GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Rabarbarų uogienė
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
Komentarai