Naujieji Santa Maria prieskoniai

Visi žino, lietuvių nacionalinė daržovė - bulvė. Virta, kepta ar net žalia - be jos apseina reti pietūs ar vakarienė. Tad nuo vasario mėn. „Santa Maria" gaminių lentynas papildo net dviejų rūšių natūralių prieskonių mišiniai bulvėms. Vienas jų, absoliuti naujiena mūsų šalyje, skirtas bulvėms virti (sudėtyje: druska, kmynai, krapai ir čiobreliai), antrasis - bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis - skirtas pagardinti orkaitėje ar keptuvėje kepamas bulves (sudėtyje: druska, krapų sėklos, česnakai, petražolės, kaliandros, krapai, dašiai, mairūnai, cukrus, čiobreliai, muskato riešutų milteliai).
O kokios bulvės be mėsos? Jai pagardinti ieškokite naujų prieskonių mėsai su čiobreliais (sudėtyje: druska, cukrus, paprikos, čiobreliai, juodieji pipirai, česnakai, raudonėliai, citrinų rūgštis ir aromatai), kurie suteiks patiekalui graikišką poskonį.
Kad gaminti būtų paprasta, o ragauti - gardu!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Tagliatelle su krevetėmis
Komentarai