Skanesni burokėliai
Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu

Komentarai