Skanesni burokėliai
Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Kalėdinės spurgos
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
Komentarai