Skanesni burokėliai

Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Rabarbarų uogienė
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Ledai ant pagaliuko
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
Komentarai