Skanesni burokėliai

Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų uogienė
-
Sausainų tortas
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Bandelės iš batono
Komentarai