Skanesni burokėliai

Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
Komentarai